Behandelingen


 

Nieuwe set kunstnagels van Polygel
Dit product  heeft de sterkte van acryl, en de flexibiliteit van gel, en dan zonder sterke geur, dus een gezondere omgeving voor klant en styliste! bij deze behandeling worden mooie sterke kunstnagels geplaatst, met of zonder verlenging. deze worden afgewerkt naar wens van de klant in kleur, french manicure of babyboom. behandeling wordt afgesloten met een verzorgende  nagelriemolie en een handcreme.

Nabehandelen
Doordat de nagels gaan groeien zal nabehandelen nodig zijn na ongeveer 3 weken, hierbij wordt opnieuw de lengte bepaald en wordt een nieuwe laag polygel aangebracht en worden eventuele reparaties uitgevoerd. Hierna worden ze voorzien van een transparante of kleurlak, en worden de nagelriemen verzorgd met olie.  Tegen meerprijs is het mogelijk nailart, gelpolish of beide aan te brengen. Met als afsluiter een handcrème.

Gel polish
Wil u geen kunstnagels maar wel mooi verzorgde nagels dan is gelpolish de oplossing. Dit is een wat dikkere nagellak die tot wel 3 weken mooi blijft! Dit kan in kleur of in french manicure worden aangebracht. Hierna worden de nagelriemen verzorgd met olie, en sluiten we af met een handcrème. Tegen meerprijs is het ook mogelijk nailart aan te brengen.

Manicure
Een verwenbehandeling voor uw handen, nagels worden gelijk gevijld en in model gebracht. Uw handen worden gescrubt en voorzien van een masker. Na het verwijderen van het masker worden de handen ingesmeerd met crème en gaan ze in een paraffinebad. Na verwijderen van de paraffine worden de nagels gepolijst of gelakt, en worden de nagelriemen verzorgd met olie. Tegen meerprijs is het mogelijk nailart , gelpolish of beide aan te brengen.

Nailart of design nagels
Hiermee is veel mogelijk. Met folie’s - glitters - stempels - waterdeals, enz enz kan een leuke en snelle mailart worden gerealiseerd. Voor nailart  op 1 a 2 vingers per hand, wordt niets extra in rekening gebracht. Wil je dit op alle nagels, dan geldt een meerprijs in overleg.